concert: Dedublüman in 013 op DONDERDAG 09 MEI 2024

DO.
09 MEI
DEDUBLÜMAN Main, 19:30 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Dedublüman
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dedublüman in 013
Tickets Dedublüman:
Weet waar je koopt!
do 09 mei
013, Tilburg
€ 56,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Stap binnen in de wereld van Dedublüman, waar alternatieve rockmuziek een spannende draai krijgt door traditionele Turkse invloeden. Sinds hun oprichting in 2010 heeft deze band een uniek geluid weten te creëren dat zowel je ziel raakt als je meeneemt op een muzikale reis vol avontuur.

Vanuit de bruisende straten van Istanbul brengt Dedublüman hun betoverende klanken naar 013, waar ze je laten kennismaken met eigen composities en meeslepende covers. Met Mustafa Yavuz op zang en gitaar, bijgestaan door de virtuoze klarinet van Çağrı Çelik, de bedwelmende snaarinstrumenten van Besim Talı, de magische toetsen van Hazar Altın, de diepe grooves van Kıvanç Kumlu op basgitaar en de krachtige ritmes van Kurthan Sarpkaya op drums, belooft Dedublüman een avond vol muzikale verrassingen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dedublüman in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]