concert: No Fun At All in Het Bolwerk op VRIJDAG 10 MEI 2024

  • No Fun At All
    Jera On Air 2018 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
  • No Fun At All
    Jera On Air 2018 - Zaterdag
    © Jarka van der Velden
VR.
10 MEI
NO FUN AT ALL 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma No Fun At All
Voorprogramma Sun-O-Bathers
Toegang VVK € 20/ Deur € 23

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Opgericht in 1991 in Skinnskatteberg, Zweden, vond No Fun At All al snel hun eigen punkgeluid en maakte naam tot ver buiten de grenzen van Zweden. Ze werden dan ook, samen met namen als Millencolin en Satanic Surfers, - en zijn nog steeds - een van de grootste Zweedse punkbands.
In oktober 2022 werd het zevende studioalbum van No Fun At All uitgebracht, toepasselijk genaamd "Seventh Wave". De Zweden hebben ons vier lange jaren laten wachten op nieuw materiaal, maar nu is het eindelijk zover! Zelfs na meer dan 30 jaar bandgeschiedenis zijn de ideeën van No Fun At All nog lang niet op. Na hun laatste studioalbum Grit (2018) volgen ze gepast met 12 nieuwe nummers op "Seventh Wave".

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 16 februari 2024 15:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat No Fun At All in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van No Fun At All, Sun-O-Bathers

Foto No Fun At All te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto No Fun At All te Groezrock 2009 Foto No Fun At All te Groezrock 2009 Foto No Fun At All te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto No Fun At All te Jera On Air 2018 - Zaterdag Foto No Fun At All te Jera On Air 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 8 foto's van No Fun At All

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws