concert: Our Last Night in 013 op ZONDAG 22 SEPTEMBER 2024

  • Our Last Night
    Our Last Night - 29/10 - Patronaat
    © Joyce van Doorn
  • Our Last Night
    Our Last Night - 29/10 - Patronaat
    © Joyce van Doorn
ZO.
22 SEP
OUR LAST NIGHT Main, 19:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Our Last Night
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Our Last Night in 013
Tickets Our Last Night:
Weet waar je koopt!
zo 22 sep
013, Tilburg
€ 37,18

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sinds de oprichting in 2004 door de broers Matt en Trevor Wentworth, samen met jeugdvriend Tim Molloy, heeft Our Last Night een eigenzinnige rockstijl ontwikkeld, gekenmerkt door pakkende hooks, intense breakdowns en afwisselende vocalen. Met een immense schare fans en zonder platenlabel hebben ze de DIY-aanpak omarmd en hun eigen albums en videoclips geproduceerd. Hun covers van hedendaagse hits hebben van hen een online sensatie gemaakt, met interpretaties van artiesten als Drake, Taylor Swift en Imagine Dragons die viral zijn gegaan, en een succesvolle rockversie van trapnummer ‘Astronaut In The Ocean’. Dit najaar komt Our Last Night naar 013 voor hun grootste show in Nederland tot nu toe!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Our Last Night in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Our Last Night

Foto Our Last Night te ROARFest II 2010 Foto Our Last Night te Jera On Air 2019 - Zaterdag Foto Our Last Night te Our Last Night - 29/10 - Patronaat Foto Our Last Night te Jera On Air 2019 - Zaterdag Foto Our Last Night te Our Last Night - 29/10 - Patronaat Foto Our Last Night te ROARFest II 2010
 
Bekijk alle 23 foto's van Our Last Night

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen