concert: Yxng Le in Melkweg op VRIJDAG 03 MEI 2024

VR.
03 MEI
YXNG LE Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Yxng Le
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Yxng Le in Melkweg
Tickets Yxng Le:
Weet waar je koopt!
vr 03 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 19,55 - 69,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Yxng Le, een Nederlandse zanger en rapper, brak door in 2019 bij het label 777 Records van Frenna. Sindsdien heeft hij indrukwekkende mijlpalen bereikt. Zijn debuutsingle 'Jij en Ik', samen met 'KM', maakte meteen een sterke indruk en verwierf hem veel bekendheid. Maar het was pas in 2020 dat Yxng Le definitief doorbrak met de nummer 1-hit 'Wat is je Naam', een samenwerking met Frenna. Dit nummer domineerde de hitlijsten wekenlang en heeft nu meer dan 50 miljoen streams op Spotify en meer dan 15 miljoen views op YouTube. Hierdoor kreeg hij niet alleen veel nieuwe fans, maar ook internationale erkenning.

Op 3 mei geeft Yxng Le zijn eerste headline show in de Max! Met bekende nummers zoals 'Wat is je naam', 'Neem op', 'Jij en ik', 'Oeh jij' en 'Bijlmer', is hij een onmisbare naam geworden in de Nederlandse muziekscene.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yxng Le in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals