concert: Goldkimono in Podium Victorie op VRIJDAG 24 MEI 2024

  • Goldkimono
    Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2023 - donderdag
    © Serge Hasperhoven
  • Goldkimono
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
VR.
24 MEI
GOLDKIMONO Grolsch Zaal, 19:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2024
Hoofdprogramma Goldkimono
Toegang €25,30

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Van hiphopbeats uit de jaren 90 tot en met pop voorzien van een vleug Californische zonneschijn. De Nederlandse singer-songwriter Goldkimono maakt vrolijke muziek waarin je verschillende invloeden hoort. Debuutalbum 'The Legend Of The Goldkimono', met daarop onder andere 'Electric Swing', kwam uit in 2022 en werd lovend ontvangen. Nu is er opvolger 'Something Out of Nothing'.

Voordat hij solowerk als Goldkimono uitbracht, boekte Martijn (Tienus) Konijnenburg succes met zijn band Leafs, die in 2007 de grote hit 'Wonderwoman' scoorde. Uit zijn koker komt onder andere ook de wereldhit 'Firestone' van de Noorse producer Kygo en 'AOK' van Tai Verdes. Verder schreef hij nummers voor onder andere Krystl, Diggy Dex, VanVelzen en Anouk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium Victorie in Alkmaar. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Goldkimono in Podium Victorie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Goldkimono

Foto Goldkimono te Concert at Sea 2023 Vrijdag Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag 2024 - woensdag Foto Goldkimono te Westerpop  2023 Foto Goldkimono te Eurosonic Noorderslag 2024 - woensdag Foto Goldkimono te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Goldkimono te Westerpop  2023
 
Bekijk alle 33 foto's van Goldkimono

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws