concert: Dogstar in Melkweg op WOENSDAG 05 JUNI 2024

WO.
05 JUN
DOGSTAR Max, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Dogstar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dogstar in Melkweg
Tickets Dogstar
Weet waar je koopt!
KIES TICKET
wo 05 jun
ISOxo
Melkweg, Amsterdam
€ 20,15
wo 05 jun
Dogstar
Melkweg, Amsterdam
€ 29,90 - 250,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dogstar klinkt als de typische rockband uit Zuid-Californië die ze altijd in hun hart hebben gehad, en maakt diep resonerende muziek die letterlijk afkomstig is van Somewhere Between the Power Lines en Palm Trees – tevens de naam van hun nieuwe album.

Bestaande uit gitarist/zanger Bret Domrose, drummer Robert Mailhouse en bassist Keanu Reeves, werd Dogstar in 1991 geboren als een groep vrienden die samenkwamen in een garage in Zuid-Californië en er simpelweg van droomden om samen muziek te spelen en een beetje lawaai te maken. Nu, al die jaren later, hebben Domrose, Mailhouse en Reeves aan het einde van een historische lockdown enige tijd besteed aan het creëren van deze verzameling nummers die volledig omvat wie ze nu zijn als artiesten. De officiële terugkeer van het gelukkig herenigde rocktrio kwam in mei 2023 – meer dan 20 jaar sinds hun laatste optreden samen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dogstar in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen