concert: Dogstar in Trix op MAANDAG 03 JUNI 2024

MA.
03 JUN
DOGSTAR 19:30 uur Trix, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Dogstar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dogstar in Trix
Tickets Dogstar:
ma 03 jun
Trix, Antwerpen
€ 32,50 - 250,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

DOGSTAR werd in 1991 geboren als een groep vrienden die samenkwam in hun garage en ervan droomde om samen wat muziek te maken. Nu, meer dan dertig jaar later, hebben Domrose, Mailhouse en Reeves opnieuw de tijd genomen om een resem nieuwe songs te maken, die perfect weerspiegelen wie ze vandaag de dag zijn als artiesten. De officiële terugkeer van het rocktrio kwam er in mei 2023 met hun eerste liveoptreden op het BottleRock Napa Valley festival, waar ze een set brachten die zowel bij fans als critici in de smaak viel. In juli 2023 brachten ze hun leadsingle “Everything Turns Around” uit, meteen ook de kick-of van hun ‘Somewhere Between The Power Lines and Palm Trees Tour’. Afspraak op 3 juni 2024 in Trix voor een nu al memorabele comeback!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Trix in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dogstar in Trix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws