concert: AC/DC in Festivalpark Stenehei op VRIJDAG 09 AUGUSTUS 2024

  • AC/DC
    AC/DC - 05/05 - Gelredome
    © Frans LaHaye
  • The Pretty Reckless
    The Pretty Reckless - 9/6 - Paradiso
VR.
09 AUG
AC/DC 20:00 uur Festivalpark Stenehei, Dessel
2024
Hoofdprogramma AC/DC
Voorprogramma The Pretty Reckless
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets AC/DC in Festivalpark Stenehei
Tickets AC/DC:
vr 09 aug
Festivalpark Stenehei, Dessel
€ 159,00

EXTRA INFORMATIE

AC/DC speelde hun allereerste show op 31 december 1973 in de Checkers Nightclub in Sydney, Australië. Ze zijn een van de meest invloedrijke rockbands uit de geschiedenis, met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. De LP ‘Back In Black’ van de band is het ‘bestverkochte album van welke band dan ook ooit’ en het ‘derde bestverkochte album van welke artiest dan ook’ met een wereldwijde verkoop van 50 miljoen exemplaren en dat aantal blijft stijgen. AC/DC werd in 2003 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame® en in de Music Victoria Awards Hall of Fame in hun geboorteland Australië. De band blijft stadions op meerdere continenten uitverkopen, verkoopt jaarlijks miljoenen albums en genereert miljardenstreams.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Festivalpark Stenehei in Dessel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Festivalpark Stenehei in Dessel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat AC/DC in Festivalpark Stenehei plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van AC/DC, The Pretty Reckless

Foto AC/DC te AC/DC - 13/3 - Ahoy Foto AC/DC te AC/DC - 13/3 - Ahoy Foto AC/DC te AC/DC - 16/5 - Festivalpark Werchter Foto AC/DC te AC/DC - 16/5 - Festivalpark Werchter Foto AC/DC te AC/DC - 05/06 - Johan Cruijff ArenA Foto AC/DC te AC/DC - 16/5 - Festivalpark Werchter
 
Bekijk alle 64 foto's van AC/DC
Bekijk alle 54 foto's van The Pretty Reckless

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan