concert: Rosann + Berber in De Spot op ZATERDAG 18 MEI 2024

ZA.
18 MEI
ROSANN + BERBER 20:00 uur De Spot, Middelburg
2024
Hoofdprogramma Rosann
Voorprogramma Berber
Toegang € 10,-

EXTRA INFORMATIE

Rosann (23) beschrijft gedachten vanuit een perspectief van hoop. Met haar doordringendheid en uit duizenden herkenbare stem beschrijven de nummers van Rosann de problemen die jongvolwassenen ervaren in het ouder worden. Haar schrijfwijze is rijk aan sterke metaforen waarmee ze haar luisteraars meeneemt in alle dubbele lagen die de Nederlandse taal rijk is.

Rosann is sinds 2019 actief als singersongwriter en werkt sindsdien hard aan haar carrière. Zo werd ze Halve Finalist in The Voice van Vlaanderen 2022 waar ze Vlaanderen verraste met onder andere haar eigen Nederlandstalige vertalingen op wereldhits als "Creep" in het team van Koen Wauters. Daarnaast trad ze in 2023 op bij onder andere Concert At Sea, Vestrock, Weitjerock en Bevrijdingsfestival en was ze afgelopen jaren te horen op NPO 3FM, NPO Radio 5 en NLMUSIC.

Deze show is onderdeel van Popaanzee ACADEMY, een coachingstraject van Popaanzee waaraan Rosann deelneemt. Kijk voor meer informatie op de site van PopaanZee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Spot in Middelburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rosann + Berber in De Spot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]