concert: Up The Irons in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 18 MEI 2024

ZA.
18 MEI
UP THE IRONS 21:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2024
Hoofdprogramma Up The Irons
Toegang 18,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Iron Maiden Tribute (Roerig presents)

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Let op; dit evenement vindt plaats in de Azijnfabriek i.p.v. ECI cultuurfabriek.

Zwartbroekstraat 17, 6041 JL Roermond

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Up The Irons in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals