concert: Pete Philly & Perquisite in Trix op ZATERDAG 25 MEI 2024

ZA.
25 MEI
PETE PHILLY & PERQUISITE 19:30 uur Trix, Antwerpen
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pete Philly & Perquisite in Trix
Tickets Pete Philly & Perquisite:
za 25 mei
Trix, Antwerpen
€ 19,50 - 21,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Jazzy hiphop, broken beats en soulvolle vibes; met de iconische albums ‘Mindstate’ en ‘Mystery Repeats’ gingen vocalist Pete Philly en producer Perquisite tussen 2004 en 2009 de wereld over, van Zuid-Afrika tot Japan. Hierna gingen beide hun eigen weg, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: begin 2023 besloot het duo om weer samen te komen voor een groots reünieconcert in de AFAS Live, dat plaatsvond op 17 november 2023. Daarnaast kondigden Pete & Perq de komst van een nieuw album aan, dat in het voorjaar van 2024 zal verschijnen. De eerste nieuwe single ‘Hot Sauce’ werd al TopSong op Radio 2; hun tweede single ‘Mayhem’ is een bijzondere samenwerking met zangeres/songwriter Naaz.Om de release van het derde album te vieren gaat het duo in mei 2024 op tour met hun band door Europa waarbij 9 mei Groningen aan de beurt is. Natuurlijk zullen de bekende klassiekers langskomen maar ook de songs van het nieuwe album zullen worden gebracht met de live energie die we van Pete Philly & Perquisite gewend zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Trix in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pete Philly & Perquisite in Trix plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws