concert: Eli Reed in TivoliVredenburg op ZONDAG 12 MEI 2024

ZO.
12 MEI
ELI REED Cloud Nine, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Eli Reed
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eli Reed in TivoliVredenburg
Tickets Eli Reed:
Weet waar je koopt!
zo 12 mei
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 23,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Eli "Paperboy" Reed (geboren in 1983 als Eli Husock) is een Amerikaanse zanger en songwriter. Nadat hij in 2002 afstudeerde aan de Brookline High School, verhuisde hij naar Clarksdale, Mississippi. Na een jaar in Clarksdale te hebben doorgebracht, schreef hij zich in aan de Universiteit van Chicago om sociologie te studeren. Terwijl hij in Chicago was, presenteerde hij een radioshow genaamd "We Got More Soul" op WHPK en speelde hij orgel en piano in de South Side Chicago-kerk van Mitty Collier. Na een jaar studie in Chicago keerde hij terug naar Boston om zich op muziek te concentreren en nam hij zijn eerste album Sings "Walkin' and Talkin' for My Baby" en Other Smash Hits!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eli Reed in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]