concert: Koffie in EKKO op DONDERDAG 17 OKTOBER 2024

  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
  • Koffie
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
DO.
17 OKT
KOFFIE 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Koffie
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Koffie in EKKO
Tickets Koffie:
Weet waar je koopt!
do 17 okt
EKKO, Utrecht
€ 17,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Sinds hun oprichting in 2013 staat de Amsterdamse zevenmans-formatie KOFFIE garant voor lachende gezichten en bewegende lichamen. De basis van deze moderne groovemachine vol jazz- en funkinvloeden en afro-Brazilliaanse ritmes werd gelegd op het Amsterdamse conservatorium, waar gitarist Valentijn Bannier en drummer Abe van der Woude elkaar leerden kennen en ze samen hun liefde voor Fela Kuti en Tony Allen besloten te verenigen in KOFFIE. De natuurlijke chemie en energie op het podium leidde tot het naamloze debuutalbum, waarop Nassan Silva Lopes de vocalen verzorgde. Het werd een gelaagde plaat vol sfeerrijke afrofunk met een knetterende, onweerstaanbare groove die ook Benny Sings deed zwichten voor een gastbijdrage. Met Covid achter de rug en enkele jaren ouder en wijzer keert KOFFIE terug met hun vierde album kokon. Op kokon viert de band het afgelopen decennium en brengen ze hun moderne mix van soulvollle afrofunk, hiphop, energieke percussie en ambachtelijke popmelodieën.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Koffie in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Koffie

Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit Foto Koffie te Pete Philly & Perquisit
 
Bekijk alle 5 foto's van Koffie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws