concert: U2 L.A.vation in De Pul op VRIJDAG 10 MEI 2024

VR.
10 MEI
U2 L.A.VATION 19:30 uur De Pul, Uden
2024
Hoofdprogramma U2 L.A.vation
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets U2 L.A.vation in De Pul
Tickets U2 L.A.vation:
Weet waar je koopt!
vr 10 mei
De Pul, Uden
€ 25,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Afkomstig uit Los Angeles, Californië, de entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A.vation zijn naam aan het lied Elevation, de derde single van U2’s album 'All That You Can Leave Behind'.

Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Coverband komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als deze band. L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een twee uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden – en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor het viertal uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit dertien bestseller – albums met songs als New Year’s Day, With Or Without You, Beautiful Day, One, Vertigo en ga zo maar door!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Pul in Uden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Pul in Uden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat U2 L.A.vation in De Pul plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten