concert: Dennis van Aarssen in TivoliVredenburg op ZATERDAG 21 DECEMBER 2024

ZA.
21 DEC
DENNIS VAN AARSSEN Pandora, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Dennis van Aarssen
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dennis van Aarssen in TivoliVredenburg
Tickets Dennis van Aarssen:
Weet waar je koopt!
za 21 dec
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dennis van Aarssen en zijn bigband laten op 21 december 2024 de feestdagen op onvergetelijke wijze beginnen. Bereid je voor op een avond vol kerstmuziek die je gelijk in de kerstsfeer brengt. Samen met de DvA Bigband speelt hij de lekkerste kerstliedjes uit de geschiedenis en natuurlijk ook de liedjes van zijn eigen kerstalbum ’Christmas When You’re Here’. Het is natuurlijk niet voor niets dat de Nederlandse Frank Sinatra dé stem was van de kerstreclame van Albert Heijn uit 2022.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dennis van Aarssen in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws