concert: Julie Christmas in TivoliVredenburg op MAANDAG 01 JULI 2024

MA.
01 JUL
JULIE CHRISTMAS Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Julie Christmas
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Julie Christmas in TivoliVredenburg
Tickets Julie Christmas:
Weet waar je koopt!
ma 01 jul
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 30,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse zangeres Julie Christmas haalt alles uit haar stem, en dan nog een beetje meer: ze zingt, schreeuwt, krijst, kreunt of fluistert, alles waar de muziek om vraagt. In de jaren nul was Christmas actief in de noiserockband Made Out of Babies en de post-metalsupergroep Battle of Mice, daarna raakte ze betrokken bij de Zweedse post-metalband Cult Of Luna. Een nieuw soloalbum komt er eindelijk aan, de opvolger van haar solodebuut The Bad Wife (2010) en Mariner (2016), de plaat die ze maakte met Cult Of Luna. Haar eerste optreden met nieuwe band (bestaande uit Andrew Schneider, John LaMacchia, Tom Tierney, drummer Chris Enriquez en Cult of Luna's Johannes Persson) afgelopen jaar op Roadburn Festival beloofde alvast veel goeds. De eerste single Not Enough is inmiddels uit en klinkt ronduit verpletterend!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Julie Christmas in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen