concert: Romain Virgo in Melkweg op VRIJDAG 28 JUNI 2024

VR.
28 JUN
ROMAIN VIRGO OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Romain Virgo
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Romain Virgo in Melkweg
Tickets Romain Virgo:
Weet waar je koopt!
vr 28 jun
Melkweg, Amsterdam

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Romain Virgo is een opvallende artiest binnen de nieuwe generatie reggae-artiesten uit Jamaica, zoals Chronixx, Kabaka Pyramid en Protoje. Met zijn warme 'lover’s rock' met een moderne twist voegt hij een heel eigen stijl toe aan de hedendaagse Jamaicaanse sound. Met zijn charmante podiumpresentatie en ideale schoonzoon-houding kreeg hij eerder al de titel 'prince of lover's rock’ en met zijn loepzuivere stem brengt hij een onvergetelijke show.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Romain Virgo in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals