concert: The KVB in Melkweg op MAANDAG 13 MEI 2024

  • The KVB
    Fuzz Club Eindhoven
  • The KVB
    Fuzz Club Eindhoven
MA.
13 MEI
THE KVB OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma The KVB
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The KVB in Melkweg
Tickets The KVB:
Weet waar je koopt!
ma 13 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 16,10

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

The KVB brengt alles wat donker en duister is samen tot een prikkelend audiovisueel spektakel. Op de eerste cassette en vinyl releases van het Britse postpunkduo mengen ze reverb-doordrenkte shoegaze met een gruizige, minimalistische elektronische productie die doet denken aan Cabaret Voltaire and the Jesus and Mary Chain. Hun geluid werd door de jaren meer gestroomlijnd en scherper gedefinieerd, maar nog altijd ijskoud, rokerig en sfeervol tegelijk. Na een indrukwekkende nachtshow in de Melkweg tijdens ADE 2023, keren ze dit jaar terug met gloednieuwe muziek. Hun 10e studioalbum 'Tremors' verschijnt in april, waarvan de eerste single 'Labyrinths' al te beluisteren is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The KVB in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van The KVB

Foto The KVB te Fuzz Club Eindhoven Foto The KVB te Fuzz Club Eindhoven
 
Bekijk alle 2 foto's van The KVB

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen