concert: Buffalo Tom in Het Bolwerk op VRIJDAG 04 OKTOBER 2024

  • Buffalo Tom
    Come as you are 2018
    © Marco Smeets
VR.
04 OKT
BUFFALO TOM 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma Buffalo Tom
Toegang VVK € 27/ Deur € 30

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Buffalo Tom werd in 1986 opgericht door zanger/gitarist Bill Janovitz, bassist Chris Colbourn en drummer Tom Maginnis de band Buffalo Tom op. De band begon als één van de stevigste bands van de Massachusetts collegerock-scene, eind jaren 80, begin jaren 90. Hun geluid omvatte bijna alle aspecten van alternative- en underground rock. Het titelloze debuutalbum ziet drie jaar later het daglicht. De critici vergelijken het met de band Dinosaur Jr. en echt gek is dat niet. J Mascis, frontman van Dinosaur Jr., heeft het album geproduceerd en speelt op één nummer mee. Ook voor het tweede album, Birdbrain (1990), roept Buffalo Tom de hulp van Mascics in. Hij werkt niet mee aan ‘Let Me Come Over’ uit 1992. Dit album met de single ‘Taillights Fade’ met hartverscheurend refrein betekende groot success voor Buffalo Tom. Onlangs werd een nieuw album aangekondigd, het eerste werk sinds 'Quiet And Peace' uit 2017.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 09 februari 2024 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Buffalo Tom in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Buffalo Tom

Foto Buffalo Tom te Come as you are 2018 Foto Buffalo Tom te Come as you are 2018 Foto Buffalo Tom te Come as you are 2018 Foto Buffalo Tom te Come as you are 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Buffalo Tom

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen