concert: Rumours ATL in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op ZATERDAG 25 MEI 2024

ZA.
25 MEI
RUMOURS ATL 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma Rumours ATL
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rumours ATL in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Rumours ATL:
Weet waar je koopt!
za 25 mei
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond, want Rumours ATL, de ultieme Fleetwood Mac tribute band, staat op 25 mei 2024 in ons Bostheater. Deze muzieksensatie, gevormd in 2014, heeft het hele land veroverd met hun meeslepende vertolkingen van Fleetwood Mac-nummers.

In slechts zeven jaar tijd heeft Rumours de reputatie verworven als de beste Fleetwood Mac tribute band. Rumours ATL, onder leiding van Mekenzie Zimmerman (Stevie Nicks vocals), brengt een van de meest authentieke live optredens die je ooit zult zien. Ze eren Fleetwood Mac en beloven je te laten dansen, luidkeels mee te zingen en iets nieuws te leren over Fleetwood Mac bij elk optreden.

Mis deze kans niet om herinneringen op te halen en te genieten van de magie van Fleetwood Mac. Rumours ATL laat je verlangen naar meer en bezorgt je een avond vol muzikale nostalgie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rumours ATL in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten