concert: Pestilence + Misanthropia + support in Het Bolwerk op ZATERDAG 26 OKTOBER 2024

  • Pestilence
    Alcatraz 2018
    © Conny van den Heuvel
  • Pestilence
    Alcatraz 2018
    © Conny van den Heuvel
ZA.
26 OKT
PESTILENCE + MISANTHROPIA + SUPPORT 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma Pestilence
Voorprogramma Misanthropia
Toegang VVK € 19/ Deur € 22

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Pestilence krijgt al bijna dertig jaar erkenning voor het zetten van de Europese standaard als het gaat om brute muziek. Waar het succesvolle debuutalbum ‘Malleus Maleficarum’ uit 1988 overwegend trash metal-georiënteerd was, schoof de band in de decennia erna steeds meer op in de richting van de technische death metal. Op hun meest recente schijf ‘Hadeon’ (2018) doet de van oorsprong Enschedese band nog steeds geen concessies als het gaat om melodie, riffs en drumpartijen. Daarmee spreekt Pestilence niet alleen de fans van het eerste uur aan, maar weten de heren ook een nieuwe metal-generatie aan zich te binden.
Misanthropia is een symfonische black/death metal band uit Nijmegen, opgericht in 2005. Ze zetten zichzelf op de kaart binnen de metal scene met hun in 2006 verschenen album Rise of Necropolis.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pestilence + Misanthropia + support in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pestilence, Misanthropia

Foto Pestilence te Neurotic Deathfest 2010 Foto Pestilence te Neurotic Deathfest 2010 Foto Pestilence te Werfpop 2022 Foto Pestilence te Werfpop 2022 Foto Pestilence te Alcatraz 2018 Foto Pestilence te Alcatraz 2018
 
Bekijk alle 9 foto's van Pestilence

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws