concert: Bökkers in Paradiso op MAANDAG 23 DECEMBER 2024

  • Bökkers
    Dauwpop 2015
  • Bökkers
    Dauwpop 2015
MA.
23 DEC
BÖKKERS Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Bökkers
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bökkers in Paradiso
Tickets Bökkers:
Weet waar je koopt!
ma 23 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Wat ooit begon als een coverband van de Achterhoekse rockband Normaal is in 14 jaar tijd uitgegroeid tot een volledig op zichzelf staande rockmachine die met speels gemak tenten en zalen in het hele land uitverkoopt. Bökkers is vaste waarde op het grootste podium van de Zwarte Cross en heeft inmiddels zes, een zevende volgt dit najaar, studioalbums en twee livealbums uitgebracht. Daarop hoor je scheurende gitaren, drums en baslijnen met de cadans van een stoomlocomotief en tegenwoordig ook steelgitaar en toetsen. De teksten zijn louter in het Sallandse dialect, maar zelfs voor stadsen vrij snel mee te brullen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bökkers in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bökkers

Foto Bökkers te Huntenpop 2017 Foto Bökkers te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Bökkers te Dauwpop 2023 Foto Bökkers te Dauwpop 2017 Foto Bökkers te Dauwpop 2018 Foto Bökkers te Dicky Woodstock
 
Bekijk alle 99 foto's van Bökkers

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen