concert: Magic Tom & Yuri in De Flux op VRIJDAG 31 MEI 2024

  • Magic Tom & Yuri
    Paaspop 2023 - Zondag
  • Magic Tom & Yuri
    Paaspop 2023 - Zondag
VR.
31 MEI
MAGIC TOM & YURI 20:00 uur De Flux, Zaandam
2024
Hoofdprogramma Magic Tom & Yuri
Voorprogramma Plastic Persoon
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Magic Tom & Yuri in De Flux
Tickets Magic Tom & Yuri:
Weet waar je koopt!
vr 31 mei
De Flux, Zaandam
€ 12,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het is van heb ik me jou daar, hilarisch, absurd en stuurt al je zintuigen het bos in (welk bos maakt niet uit, niet te lang bij stilstaan). Anarchie is de norm, mislukken een succes (€€€€). ‘Magic Tom & Yuri ZIJN Cool’ is de nieuwe punkgoochelshow van Alt-Boi icons Magic Tom & Yuri.

DIT COOLE DING is een mix van theater, punk, absurdisme, dans en vooral heel veel comedy! Na Lowlands, Zwarte Cross, elk kraakhol en menig skatepark naar de klote te hebben gegoocheld komen ze nu hierheen, met hun grootste en engste show tot nu toe..

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Flux in Zaandam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Flux in Zaandam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Magic Tom & Yuri in De Flux plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Magic Tom & Yuri, Plastic Persoon

Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag Foto Magic Tom & Yuri te Paaspop 2023 - Zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van Magic Tom & Yuri

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals