concert: Clouseau 40 in Musis op ZONDAG 29 SEPTEMBER 2024

  • Clouseau
    CuliNESSE 2019
    © Peter in ´t Hout
  • Clouseau
    Clouseau - 12/04 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
29 SEP
CLOUSEAU 40 Parkzaal (grote zaal), 20:00 uur Musis, Arnhem
2024
Hoofdprogramma Clouseau
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Clouseau 40 in Musis
Tickets Clouseau 40:
Weet waar je koopt!
zo 29 sep
Musis, Arnhem
€ 45,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het is sowieso een druk jaar voor de broers Koen en Kris Wauters, want op 11 januari jl. begonnen zij aan 14 uitverkochte shows van de Vrienden van Amstel in Rotterdam, Ahoy. Tijdens deze shows zongen zij hun grote hits Anne, Passie en Daar gaat ze met Acda & De Munnik, Guus Meeuwis en Suzan & Freek. Clouseau kan zich daarna voorbereiden op een volle festivalzomer die vervolgens naadloos overloopt in een Nederlandse clubtour. Fans van het eerste uur weten dat een optreden van Clouseau garant staat voor een stevig feest met een setlist vol hits en evergreens waarbij er zeker gedanst gaat worden. Clouseau wordt in België met recht gerekend tot vaderlands muzikaal erfgoed, maar ook in Nederland hebben ze de afgelopen jaren bewezen dat ze onverminderd populair zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Musis in Arnhem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Musis in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Clouseau 40 in Musis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Clouseau

Foto Clouseau te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Clouseau te Clouseau - 18/08 - Zuiderparktheater Foto Clouseau te Clouseau - 18/08 - Zuiderparktheater Foto Clouseau te Clouseau - 18/08 - Zuiderparktheater Foto Clouseau te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Clouseau te Clouseau - 18/08 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 37 foto's van Clouseau

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws