concert: Froukje in Lotto Arena op DONDERDAG 31 OKTOBER 2024

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
DO.
31 OKT
FROUKJE 20:00 uur Lotto Arena, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Froukje
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Froukje in Lotto Arena
Tickets Froukje:
do 31 okt
Lotto Arena, Antwerpen
€ 41,02

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Popsensatie Froukje heeft er de afgelopen tijd met hart en ziel aan gewerkt en nu is het moment eindelijk daar: in januari brengt ze haar langverwachte debuutalbum ‘Noodzakelijk Verdriet’ uit. Op het album staan onder meer de tracks ‘Als Ik God Was’, ‘Naar Het Licht’ en de nieuwe single ‘Houden Van Mij’.

Met haar kwetsbare, pakkende songs over menselijk verdriet en maatschappelijke thema’s heeft Froukje de harten van de Nederlandse muziekliefhebber veroverd, resulterend in uitverkochte clubtours en volle festivalzomers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Lotto Arena in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Lotto Arena in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Froukje in Lotto Arena plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023 Foto Froukje te Froukje - 10/05 - Paradiso Foto Froukje te Concert at Sea 2022 Foto Froukje te Sziget 2022 - Donderdag Foto Froukje te Froukje - 26/05 - TivoliVredenburg Foto Froukje te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag
 
Bekijk alle 205 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws