concert: Brant Bjork Trio in Melkweg op DINSDAG 28 MEI 2024

  • Brant Bjork
    Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag
  • Brant Bjork
    Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag
DI.
28 MEI
BRANT BJORK TRIO OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Brant Bjork
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Brant Bjork Trio in Melkweg
Tickets Brant Bjork Trio:
Weet waar je koopt!
di 28 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Brant Bjork is een van de sleutelfiguren van de Palm Desert scene als voormalig drummer van Kyuss en Fu Manchu. De afgelopen twintig jaar begon hij aan zijn solocarrière als zanger,gitarist en bandleider, het oprichten van zijn eigen platenlabel en meer.

Dit jaar komt Bjork weer naar Europa, maar nu met het Brant Bjork Trio. Het trio bestaat uit Ryan Güt op drums en zijn oude vriend Mario Lalli (Yawning Man), een pionier in de woestijnrock, op basgitaar

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Brant Bjork Trio in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Brant Bjork

Foto Brant Bjork te Roadburn 2010 Foto Brant Bjork te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag Foto Brant Bjork te Roadburn 2010 Foto Brant Bjork te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag Foto Brant Bjork te Dijkpop 2004 Foto Brant Bjork te Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 10 foto's van Brant Bjork

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan