concert: The Perfect Tool in Het Bolwerk op ZATERDAG 23 NOVEMBER 2024

ZA.
23 NOV
THE PERFECT TOOL 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma The Perfect Tool
Toegang VVK € 21/ Deur € 24

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse band The Perfect Tool is de beste Tool tribute band ter wereld. Dat vinden niet alleen heel veel fans maar ook Tool bandleden Maynard James Keenan en Adam Jones. Compleet met videoprojecties veroveren ze de Verenigde Staten én Europa al een aantal jaar.
De muziek van Tool is lastig om te omschrijven. Meestal wordt de band geplaatst in het hokje 'progressieve metal' maar dat dekt allerminst de lading. De band heeft in ieder geval een brug geslagen tussen alternatieve (metal) muziek en het brede publiek; zo stond de band al eens als hoofdact op Pinkpop. Een concert van Tool is uniek door de bizarre maatsoorten, breaks en hypnotiserende intermezzo’s ondersteund door projecties en lasers. En The Perfect Tool beheerst dit precies zo

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op dinsdag 30 januari 2024 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Perfect Tool in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen