concert: Nesrine ft. Anissa in Muziekgebouw aan 't IJ op ZONDAG 28 APRIL 2024

ZO.
28 APR
NESRINE FT. ANISSA 17:00 uur Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Anissa Nehari Nesrine
Toegang € 16,00 – € 20,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In 2018 maakte de Algerijns-Franse zangeres en celliste Nesrine haar debuut op de Cello Biënnale met haar band NES en sindsdien is zij een van de publiekslievelingen van het festival.

Tijdens de 10e Cello Biënnale (31 oktober - 10 november 2024) zal Nesrine samen met het Nederlands Blazers Ensemble en celliste Chieko Donker Duyvis een programma brengen met opzwepende Braziliaanse samba’s, melancholieke Arabische melodieën, Japanse volksliedjes en aanstekelijke Spaanse ritmes. Om alvast in de stemming te komen, staat Nesrine vandaag tijdens The Kick-Off in het Bimhuis met haar vriendin, percussionist, gitarist en zangeres Anissa Nehari. Een concert vol zwoele mediterraanse en Arabische muziek met een stevige dosis cello!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nesrine ft. Anissa in Muziekgebouw aan 't IJ plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]