concert: Familie Vermi-Celli (5+) in Muziekgebouw aan 't IJ op ZONDAG 28 APRIL 2024

ZO.
28 APR
FAMILIE VERMI-CELLI (5+) 14:00 uur Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Chieko Donker Duyvis
Toegang € 9,00 – € 15,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Valentina verlangt naar een BFF. Een Best Friend Forever. Want in haar familie is zij het vreemde eendje, het zwarte schaap, of nog erger: ‘anders’. Op een dag besluit ze het huis te verlaten. Op zoek naar iemand die haar wel begrijpt. In deze reis vol ontberingen ontmoet Valentina de muzikale goeroes van het gevoel. Met hun instrumenten tonen zij haar alle hoeken van hun emoties. Als Valentina haar emoties beheerst zal ze vrienden kunnen maken. Toch? Over het wankele evenwicht tussen je aanpassen en jezelf zijn. En hoe ingewikkeld dat soms is.

In de muziektheatervoorstelling Familie Vermi-celli deelt zangeres/actrice Myrthe van der Vuurst de Vries het podium met de jonge cellisten Chieko Donker Duyvis, Simon Velthuis en percussionist Eric Robillard (Percossa). Met aanstekelijke liedjes van Jan Groenteman en klassiek cellorepertoire.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Familie Vermi-Celli (5+) in Muziekgebouw aan 't IJ plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]