concert: Laurence Jones in Het Bolwerk op VRIJDAG 13 SEPTEMBER 2024

  • Laurence Jones
    Ribs & Blues 2016
    © Hiske van Keulen
  • Laurence Jones
    Ribs & Blues 2023
    © René Obdeijn
VR.
13 SEP
LAURENCE JONES 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2024
Hoofdprogramma Laurence Jones
Toegang VVK € 25/ Deur € 28

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Laurence Jones, de meermaals bekroonde gitarist, zanger en songwriter geboren in Liverpool, bracht zijn 8e studioalbum ‘Bad Luck & The Blues’ uit, dat op nummer 1 stond in de officiële Jazz & Blues Charts in Groot-Brittannië. Geprezen "De toekomst van de blues", zoals Classic Rock Magazine het treffend verwoordt! Mis de kans niet om Laurence Jones live op tournee te zien optreden. Met zijn indrukwekkende prijzenkast en een plaats in de British Blues Hall Of Fame is hij een van de grootste gitaristen van Groot-Brittannië.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 februari 2024 12:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Bolwerk in Sneek. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Bolwerk in Sneek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Laurence Jones in Het Bolwerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Laurence Jones

Foto Laurence Jones te Laurence Jones Band - 13/11 - Metropool Foto Laurence Jones te MJAZZ 2014 - DAG 2 Foto Laurence Jones te Laurence Jones - 22/09 - Luxor live Foto Laurence Jones te Laurence Jones - 25/09/16 - Hedon Foto Laurence Jones te Laurence Jones 22/10 - Bibelot Foto Laurence Jones te Laurence Jones - 22/09 - Luxor live
 
Bekijk alle 145 foto's van Laurence Jones

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws