concert: Zimmer90 in Melkweg op WOENSDAG 08 MEI 2024

WO.
08 MEI
ZIMMER90 Upstairs, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Zimmer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Zimmer90 in Melkweg
Tickets Zimmer90:
Weet waar je koopt!
wo 08 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 18,40

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Synth, bas en elektronische drums. Atmosferisch, zacht en eerlijk - dat is de unieke sound van Zimmer90. De elektro-indiepopband uit Stuttgart bestaat uit de drie mannen Joscha, Finn en Michi en is een van de meest veelbelovende opkomende bands in de indie muziekwereld. Dit bleek al helemaal toen hun meest recente track ‘What Love Is’ viraal ging op TikTok, omdat veel gebruikers deze track plaatsten onder hun recap van 2023 en andere geluksmomenten. Volledig terecht, aangezien de warme stem van Joscha, in combinatie met atmosferische synths, iedereen een warm gevoel geeft. Ontdek de bijzondere sfeer die ontstaat wanneer dit drietal hun krachten bundelt op het podium in onze Upstairs.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Zimmer90 in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]