concert: Rick de Leeuw in GC zaal Rex op ZATERDAG 27 JANUARI 2024

  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn
  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn
ZA.
27 JAN
RICK DE LEEUW 20:30 uur GC zaal Rex, Essen
2024
Hoofdprogramma Rick de Leeuw
Toegang 20,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 januari 2024.
Dat is 93 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tijd lijkt geen vat te hebben op Rick De Leeuw. Nog altijd speelt hij de spijkers uit de planken met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde.

Aangemoedigd door de enthousiaste ontvangst van zijn cd 'Zonder Omweg' (2019) en de daaropvolgende succesvolle tournee, verscheen onlangs de fonkelnieuwe opvolger 'Lieg Me De Waarheid'. Geïnspireerd en nieuwsgierig verkent hij daarop nieuwe wegen en toont aan zowel muzikaal als tekstueel onverminderd relevant te zijn.

Omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit voorjaar het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.

Want voor De Leeuw is het is nooit echt nooit, voor hem is het altijd nu.

Foto's van Rick de Leeuw

Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
 
Bekijk alle 6 foto's van Rick de Leeuw

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest