concert: Stones Sessions in De Spot op VRIJDAG 17 MEI 2024

  • Stones Sessions
    Stones Sessions - 03/01 - Hedon
    © René Obdeijn
  • Stones Sessions
    Stones Sessions - 03/01 - Hedon
    © René Obdeijn
VR.
17 MEI
STONES SESSIONS 20:00 uur De Spot, Middelburg
2024
Hoofdprogramma Stones Sessions
Toegang € 20,-

EXTRA INFORMATIE

Stones Sessions neemt je mee terug in de tijd.

Het zal het geheimzinnigste concert van 1995 zijn geweest. Als onderdeel van hun Voodoo Lounge Tour nemen the Rolling Stones hun live album Stripped op; klassiekers en minder bekende tracks uitgevoerd in een uitgeklede vorm en bezetting.

Begin mei 1995 is er nog niets bekend bij de fans, maar 2 weken voor aanvang kondigen de mannen twee shows aan op 26 en 27 mei 1995 in Paradiso Amsterdam. In een intieme setting en met een uitgebouwde tweede ring boven het balkon (die zo goed bevalt dat Paradiso de ring later permanent zal bouwen) spelen the Rolling Stones wat ze later hun 'beste concerten ooit' noemen.

Stones Sessions speelt een compilatie van deze 2 legendarische avonden met een imponerende show en veel personality. Verwacht een ongeëvenaarde energie die ‘the worlds greatest rock n roll band’ eer aan doet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Spot in Middelburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Stones Sessions in De Spot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Stones Sessions

Foto Stones Sessions te Stones Sessions - 28/08 - Podium Victorie Foto Stones Sessions te Stones Sessions - 13/01 - Metropool Foto Stones Sessions te Stones Sessions - 28/08 - Podium Victorie Foto Stones Sessions te Stones Sessions - 28/08 - Podium Victorie Foto Stones Sessions te Stones Sessions - 13/01 - Metropool Foto Stones Sessions te Stones Sessions - 13/01 - Metropool
 
Bekijk alle 33 foto's van Stones Sessions

Gerelateerde festivals