concert: Zer00's Heroes in De Spot op ZATERDAG 25 MEI 2024

  • Zer00's Heroes
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
    © Tim van Veen
ZA.
25 MEI
ZER00'S HEROES 21:30 uur De Spot, Middelburg
2024
Hoofdprogramma Zer00's Heroes
Toegang € 14,50

EXTRA INFORMATIE

Feel the rain on your skin!
Zer00’s Heroes komt de sfeer opjagen met het allerbeste, -slechtste, -hardste, en -vetste uit de jaren ’00! Terug naar je middelbare schooltijd toen je Eastpak een canvas was, je MSN-naam je persoonlijkheid en spijkerbroeken strak en laag.

Ga terug de club in met 50 Cent, Arctic Monkeys, Owl City, Miley Cyrus, The Prodigy, Usher en natúúrlijk de anthem-der-anthems: ‘Unwritten’. Liever los op ‘Sterrenstof’ of wil je die ene leuke verderop versieren? SMS je verzoekje of beste openingszin naar het giga-grote scherm op het podium!

Van diep weggestopte guilty pleasures en herontdekte viral hits, tot de grootste bangers; Zer00’s Heroes heeft ze allemaal. Dus zet die millennial anxiety op scherp, stof je 3310 af en get ur freak on!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Spot in Middelburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Spot in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Zer00's Heroes in De Spot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Zer00's Heroes

Foto Zer00's Heroes te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022
 
Bekijk alle 1 foto's van Zer00's Heroes

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals