concert: The Hackensaw Boys + Timo de Jong in De Spot op VRIJDAG 05 APRIL 2024

  • The Hackensaw Boys
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
VR.
05 APR
THE HACKENSAW BOYS + TIMO DE JONG 20:00 uur De Spot, Middelburg
2024
Hoofdprogramma The Hackensaw Boys
Voorprogramma Timo de Jong
Toegang € 16,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 05 april 2024.
Dat is 22 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rootsmuziek-shapeshifters Hackensaw Boys maken een triomfantelijke terugkeer met hun titelloze album als laatste wapenfeit. Bekend om hun energieke liveshows, opereert de band al meer dan twintig jaar als een collectief dat staat als een huis met nummers waarmee alle genres van de Amerikaanse rootsmuziek worden doorkruist.

De vijfkoppige band uit Charlottesville, Virginia die bluegrass, roots en country speelt met de energie en zeggingskracht van een punkband is in hun 23-jarig bestaan bijna continu op tour geweest. Toch zagen ze kans om maar liefst zeven studioalbums uit te brengen.



Hackensaw Boys is een van die bands die je écht live moet zien, al was het maar vanwege de charismatische manier waarop de band hun instrumenten een nieuwe twist geeft door bijvoorbeeld blikjes, nummerborden en wieldoppen aan een instrument te bevestigen waardoor een nieuw en uniek geluid ontstaat!

Foto's van The Hackensaw Boys, Timo de Jong

Foto The Hackensaw Boys te Heartland Festival 2024 Foto The Hackensaw Boys te Heartland Festival 2024 Foto The Hackensaw Boys te Festival de Beschaving 2016 Foto The Hackensaw Boys te Moulin Blues 2008 Foto The Hackensaw Boys te Moulin Blues 2008 Foto The Hackensaw Boys te Heartland Festival 2024
 
Bekijk alle 31 foto's van The Hackensaw Boys
Bekijk alle 1 foto's van Timo de Jong

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws