concert: Jacques in Botanique op DONDERDAG 02 MEI 2024

DO.
02 MEI
JACQUES Chapiteau, 20:00 uur Botanique, Brussel
2024
Hoofdprogramma Jacques

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Door zijn verbazingwekkende levensstijl en ongefilterde vrijmoedigheid heeft Jacques zich gevestigd als een unieke artiest die aanzet tot reflectie, verbijstering, walging en/of adoratie. Hoewel velen zich zijn ongewone kapsel herinneren, is het zijn vermogen om zichzelf opnieuw en opnieuw te heruitvinden dat hem zo herkenbaar maakt. Met een nominatie bij de Victoires de la Musique op zak is Jacques klaar om zichzelf nieuwe uitdagingen te stellen.Voor zijn nieuwe liveshow ging hij op zoek naar een manier om beeld en geluid nog meer op elkaar te laten inwerken. Daarvoor ging hij op zoek in andere media zoals films, documentaires en YouTube-video’s, waar hij stukjes uit verknipt, loopt en op muziek zet. Naast zijn vertrouwde instrumenten hoor je nu ook opstijgende raketten, blaffende honden en huilende baby’s in zijn unieke mix. Zijn concert in Botanique wordt dan ook een grensverleggende ervaring.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Botanique in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Botanique in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jacques in Botanique plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]