concert: Mark Ambor in Melkweg op ZONDAG 28 APRIL 2024

ZO.
28 APR
MARK AMBOR OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Mark Ambor
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mark Ambor in Melkweg
Tickets Mark Ambor:
Weet waar je koopt!
zo 28 apr
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00 - 44,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Mark Ambor's Spotifybiografie bestaat niet voor niets uit de zin 'probably laughing rn', aangezien de zanger bekend staat om zijn vrolijke uitstraling. De muziek van Mark Ambor combineert elementen van relaxte pop en akoestische rock, met als boodschap aan luisteraars om 'het leven te vieren'. Vooral op TikTok heeft de Amerikaanse zanger een groot bereik, maar inmiddels valt zijn muziek ook op Spotify niet meer te missen. Ongeacht zijn vrolijke karakter bracht Mark laatst ‘I Hope It All Works Out’ uit, over zijn verloren liefde en de strijd om verder te gaan. Kortom, Mark Ambor is van alle markten thuis en aankomend jaar check je hem in onze OZ!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mark Ambor in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]