concert: Mostly Autumn in Nieuwe Nor op ZATERDAG 23 MAART 2024

ZA.
23 MRT
MOSTLY AUTUMN 20:30 uur Nieuwe Nor, Heerlen
2024
Hoofdprogramma Mostly Autumn
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mostly Autumn in Nieuwe Nor
Tickets Mostly Autumn:
Weet waar je koopt!
za 23 mrt
Nieuwe Nor, Heerlen
€ 30,00 - 32,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Mostly Autumn is sinds 1998 niet weer weg te denken uit de progressieve rock-wereld. De band is afkomstig uit het Engelse York en werd in 1996 opgericht door Bryan Josh. Twee jaar later verscheen hun debuut album Geïnspireerd door groepen als Genesis en Pink Floyd weet de band in de loop der jaren een eigen sound te ontwikkelen. Kenmerkend voor Mostly Autumn is het progfolkgeluid. Keltische invloeden worden gecombineerd met symfonische, melodieuze passages en heavy elementen.
Naast Bryan Josh bestaat de band uit zangeres Olivia Sparnenn, toetsenist Iain Jennings, gitarist en zanger Chris Johnson, Angela Gordon op dwarsfluit, zang en toetsen, bassist Andy Smith en drummer Henry Rogers.
De band bracht onlangs een live dvd uit opgenomen in De Boerderij Zoetermeer en een live cd met verrassende nieuwe versies van oud werk opgenomen in de beroemde Abbey Road studios.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nieuwe Nor in Heerlen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nieuwe Nor in Heerlen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mostly Autumn in Nieuwe Nor plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Mostly Autumn

Foto Mostly Autumn te Huntenpop 2005
 
Bekijk alle 1 foto's van Mostly Autumn

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws