concert: Channel Zero in Openluchttheater Rivierenhof op DONDERDAG 01 AUGUSTUS 2024

  • Channel Zero
    FortaRock 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Channel Zero
    Graspop Metal Meeting 2011
DO.
01 AUG
CHANNEL ZERO 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2024
Hoofdprogramma Channel Zero

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al meer dan dertig jaar staat de legendarische Belgische metalband op het podium. Channel Zero is een internationaal begrip geworden, dankzij hun rauwe energie, krachtige sound en ultieme frontman Franky De Smet-Van Damme. De band bracht zeven studioalbums uit en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met hits als 'Black Fuel', 'Help' en ‘Suck My Energy’.

Live heeft de band ondertussen zowat elk Europees festival naar de verdoemenis gespeeld en de ganse wereld rond getoerd met internationale grootheden als Megadeath, Body Count, Biohazard en Kiss.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Rivierenhof in Deurne? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Channel Zero in Openluchttheater Rivierenhof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Channel Zero

Foto Channel Zero te FortaRock 2011 Foto Channel Zero te Graspop 2010 Foto Channel Zero te Graspop 2010 Foto Channel Zero te Graspop 2010 Foto Channel Zero te Graspop 2010 Foto Channel Zero te Graspop Metal Meeting 2011
 
Bekijk alle 22 foto's van Channel Zero

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws