concert: Maurino in Melkweg op VRIJDAG 17 MEI 2024

  • Maurino
    Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022
    © Anja de Bruijn
VR.
17 MEI
MAURINO OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Maurino
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Maurino in Melkweg
Tickets Maurino:
Weet waar je koopt!
vr 17 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 17,25

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dansbaar, rauw en persoonlijk: MAURINO is een unieke ‘Future Latin’ sound, dat in het voorjaar van 2020 het licht zag. Reggae-drums, jazzy piano, dikke baslijn. Het nieuwe project van de gedreven frontman MAURINO, bekend van het feest Fiesta Macumba en de band TenTemPiés, en gaat geen enkel genre uit de weg. Zelfs een sample van de hartslag van zijn pasgeboren dochter is verwerkt tot muziek, begeleid door MAURINO’s vertrouwde diephese stem en zijn maatschappijkritische Spaanse teksten. Een geluid van nu, met het gevoel van toen. Deze avond presenteert hij zijn nieuwe album!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maurino in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Maurino

Foto Maurino te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022 Foto Maurino te MadNes 2023 Foto Maurino te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022 Foto Maurino te MadNes 2023 Foto Maurino te Bevrijdingsfestival Zuid Holland 2022 Foto Maurino te Paard van Stal Festival 2023
 
Bekijk alle 13 foto's van Maurino

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws