concert: The Dirty Denims in Poppodium Volt op ZATERDAG 03 FEBRUARI 2024

  • The Dirty Denims
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
  • The Dirty Denims
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
03 FEB
THE DIRTY DENIMS 20:30 uur Poppodium Volt, Sittard
2024
Hoofdprogramma Lionesz The Dirty Denims
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 februari 2024.
Dat is 83 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Lionesz is een vijfkoppige band die rock speelt met invloeden uit de jaren 80. Met hun meeslepende riffs, indrukwekkende gitaarsolo's, krachtige drums, bass en krachtige zang weten ze iedereen in te palmen.

Omdat Halestorm een enorme inspiratiebron voor hen is, willen ze eer betonen aan deze geweldige liveband. Door hun grootste hits te spelen en te proberen hun nummers zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen, leren ze veel en genieten ze van elk moment!

The Dirty Denims spelen Happy Hardrock: hardrock die je direct een goed gevoel geeft. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Bij live optredens zijn deze rockchicks en -guys op hun best; een energieke show van een band die plezier uitstraalt, van publieksparticipatie houdt en zichzelf niet al te serieus neemt.

Foto's van The Dirty Denims

Foto The Dirty Denims te Zwarte Cross 2012 Foto The Dirty Denims te Extreme - 25/07 - TivoliVredenburg Foto The Dirty Denims te Zwarte Cross 2012 Foto The Dirty Denims te Monsters of Mariaheide 2013 Foto The Dirty Denims te Popronde Leiden 2011 Foto The Dirty Denims te Popronde Leiden 2011
 
Bekijk alle 32 foto's van The Dirty Denims

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals