concert: Darren Kiely in TivoliVredenburg op MAANDAG 20 MEI 2024

MA.
20 MEI
DARREN KIELY Pandora, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Darren Kiely
Voorprogramma St. Lundi
Concert uitverkocht
Darren Kiely in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
ma 20 mei
Darren Kiely met voorprogramma: St. Lundi
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 18,05

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Darren Kiely aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De jonge Ierse singer-songwriter Darren Kiely leerde zichzelf in zijn jeugd gitaar en fiddle spelen en begon er op zijn negentiende ook bij te zingen. Inmiddels heeft hij een eigen stijl ontwikkeld van traditionele folkpop met moderne invloeden als The Lumineers en Noah Kahan. Behalve getalenteerd is Kiely ambitieus: in 2022 trok hij naar New York om zijn muzikale carrière verder te ontwikkelen. Een verstandig besluit, want kort daarna scoorde hij met zijn debuutsingle How Could You Love Me, gevolgd door Ella en Time To Leave. In november verscheen de ep Lost, een opmerkelijk volwassen klinkende plaat!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Darren Kiely in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals