concert: Mart'nália & Paulinho Moska in Melkweg op DONDERDAG 30 MEI 2024

DO.
30 MEI
MART'NÁLIA & PAULINHO MOSKA OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Mart'nália & Paulinho Moska in Melkweg
Tickets Mart'nália & Paulinho Moska:
Weet waar je koopt!
do 30 mei
Melkweg, Amsterdam
€ 23,00 - 28,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Braziliaanse singer-songwriters Mart'nália en Paulinho Moska delen het OZ podium! Beide muzikanten hebben al een flinke reputatie opgebouwd internationaal en treden nu samen als vrienden en partners op. Paulinho Moska maakt al jaren pop en rock muziek, terwijl Mart'nália haar Braziliaanse roots volgde en al sinds haar geboorte samba speelt. Ook heeft Mart'nália al twee Latin Grammy's op haar naam staan, voor haar albums '+ Misturado' en 'Mart'nália Canta Vinicius de Moraes'. Deze avond treden ze samen hun eigen nummers op, waarvan hun versie van Mart'nália's nummer 'Namora Comigo' een volkslied van het duo is geworden. Geniet van een avond dansen en zingen op de muziek van twee van de grootste namen in de Braziliaanse populaire muziek!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mart'nália & Paulinho Moska in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]