concert: Esther van der Voort - Mama is boos in Theater Ins Blau op VRIJDAG 19 JANUARI 2024

  • Esther van der Voort
    Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
  • Esther van der Voort
    Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
    © Arend Jan Hermsen
VR.
19 JAN
ESTHER VAN DER VOORT - MAMA IS BOOS 20:30 uur Theater Ins Blau, Leiden
2024
Hoofdprogramma Esther van der Voort
Toegang 18,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 januari 2024.
Dat is 101 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Mama is Boos

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort wat nou echt belangrijk is in het leven. Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Wat eten we? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Wat moet ze nou met deze baan? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos. Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, maar vooral boos op zichzelf.

Esther van der Voort maakte een hilarische debuut voorstelling vol herkenbare situaties en vreselijk ongemakkelijke, maar hilarische, anekdotes uit het leven van een single moeder van 4 kinderen. Maak de juiste keuze en ga zeker kijken! Anders wordt mama boos.

Foto's van Esther van der Voort

Foto Esther van der Voort te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Esther van der Voort te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel Foto Esther van der Voort te Puur Gelul - 13/03 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 3 foto's van Esther van der Voort