concert: Twelve Bar Blues Band in P3 op ZONDAG 02 JUNI 2024

ZO.
02 JUN
TWELVE BAR BLUES BAND Grote Zaal + Balkon, 15:00 uur P3, Purmerend
2024
Hoofdprogramma Twelve Bar Blues Band
Toegang €11,70

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Twelve Bar Blues Band speelt voornamelijk eigen werk(!) en haalt daarbij haar inspiratie uit de Chicagoblues. Onder aanvoering van supertandem Jan J. Scherpenzeel, alias J.J. Sharp (Lead Vocals&Harmonica) en Kees Dusink, (Lead&Slide guitar) weet de band bij ieder optreden publiek en organisatoren versteld te doen staan van de hoge kwaliteit en de ultieme bluessfeer zoals je die in een kroeg in Chicago of New Orleans zou verwachten. De samenwerking tussen deze twee grootmeesters blijkt onwaarschijnlijk goed uit te pakken. Als componisten duo staan ze aan de basis van bijna het gehele 12BBB repertoire en ook op de bühne weten de twee elkaar blindelings te vinden en de muziek naar grote hoogten te stuwen. Verder heeft 12BBB een rhythmsectie die op zich al de moeite waard is om eens goed voor te gaan zitten. Bassist Patrick “Sideburn” Obrist, drummer Jeffrey van Duffelen en 2e gitarist Peter Langerak vormen samen de hechte basis van 12BBB.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in P3 in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van P3 in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Twelve Bar Blues Band in P3 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Twelve Bar Blues Band

Foto Twelve Bar Blues Band te Rocking The Blues 2006 Foto Twelve Bar Blues Band te Rocking The Blues 2006 Foto Twelve Bar Blues Band te Rocking The Blues 2006
 
Bekijk alle 3 foto's van Twelve Bar Blues Band

Leden die hier naar toe gaan