concert: The blues met Johnny Feel Good in P3 op ZONDAG 12 MEI 2024

ZO.
12 MEI
THE BLUES MET JOHNNY FEEL GOOD Grote Zaal + Balkon, 15:00 uur P3, Purmerend
2024
Hoofdprogramma Johnny Feel Good
Toegang €16,70

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

10 jaar geleden doken bandleden van de South Side Blues Revue, Livin’ Blues, Barrelhouse en JURA, de studio in om te jammen. Om er vervolgens achter te komen dat er veel potentie zat in deze ‘toevallige’ bandsamenstelling. Opgebouwd rondom Gitarist Johnny Laporte (met Barrelhouse opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 Edisonwinnaars voor hun album ‘Almost There’) wordt er constant gewerkt aan een reportoire van voornamelijk eigen composities. Het was onvermijdelijk dat deze dampende Rhythm & Blues zich een weg zou banen, door de studiomuren heen, naar buiten. En dat met een drive die niet te stoppen e optredens later is Johnny Feel Good inmiddels een begrip geworden binnen de bluesminnende gemeenschap. De band overtuigd en neemt bezoekers mee op reis langs de rafelige randen van ervaringen die iedereen met elkaar deelt. Daardoor heeft elk optreden zijn eigen dynamiek en is een avontuur op zich. That’s what makes Johnny Feel Good!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in P3 in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van P3 in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The blues met Johnny Feel Good in P3 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]