concert: Great Gable in Paradiso op WOENSDAG 29 MEI 2024

WO.
29 MEI
GREAT GABLE Kleine Zaal, 22:00 uur Paradiso, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Great Gable
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Great Gable in Paradiso
Tickets Great Gable:
Weet waar je koopt!
wo 29 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 12,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Great Gable, gevormd door Alex, Matt, Madi en Christopher aan de universiteit in Perth, heeft een enorme vlucht genomen met hun dynamische sound en meeslepende live shows in Australië en Nieuw-Zeeland. Hun muziek combineert New York City-rock uit het begin van de jaren 2000 met Britse indie-vibes en combineert catchy hooks en openhartige teksten met een algeheel gevoel van warmte en positiviteit, wat ze een loyale en snelgroeiende fan base oplevert. Hun nieuwste EP 'Read The Room' en met name 'So Cool', laat hun kenmerkende geluid horen, waarmee ze internationaal de aandacht weten te trekken, en hun plaats als een van de beste opkomende bands van Australië stevig wordt verankerd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Great Gable in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Leden die hier naar toe willen