concert: Natalia in Stadsschouwburg Antwerpen op ZONDAG 31 MAART 2024

  • Natalia
    Suikerrock 2013
    © René Obdeijn
ZO.
31 MRT
NATALIA 20:00 uur Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Natalia
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Natalia in Stadsschouwburg Antwerpen
Tickets Natalia:
zo 31 mrt
Stadsschouwburg Antwerpen, Antwerpen
€ 35,00 - 50,00

EXTRA INFORMATIE

Na een succesvol comebackjaar met een nieuw album 'Hallelujah To The Beat' en de kick-off van haar 'Hallelujah To The Beat! 20 Years of Hits' tour in de Lotto Arena, brengt Natalia haar groots jubileumfeest volgend jaar naar de Vlaamse theaterzalen.

Idool
In 2002 maakt Vlaanderen kennis met de Kempense zangeres in de talentenjacht ‘Idool’ waar ze de tweede plaats behaalde in de finale. Twintig jaar later is Natalia een gevierde artieste en televisiepersoonlijkheid. Haar singles "Without You", "I've Only Begun To Fight", "Higher Than The Sun", "I Want You back'", "Risin", "Drop A Little", "Boom" en "Overdrive'" zijn intussen klassiekers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Stadsschouwburg Antwerpen in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Stadsschouwburg Antwerpen in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Natalia in Stadsschouwburg Antwerpen plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Natalia

Foto Natalia te Suikerrock 2013 Foto Natalia te Suikerrock 2013 Foto Natalia te Suikerrock 2013 Foto Natalia te Suikerrock 2013 Foto Natalia te Suikerrock 2013 Foto Natalia te Suikerrock 2013
 
Bekijk alle 6 foto's van Natalia

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws