concert: Gaye Su Akyol in Grounds op VRIJDAG 24 MEI 2024

  • Gaye Su Akyol
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking
  • Gaye Su Akyol
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking
VR.
24 MEI
GAYE SU AKYOL 20:00 uur Grounds, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Gaye Su Akyol
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gaye Su Akyol in Grounds
Tickets Gaye Su Akyol:
Weet waar je koopt!
vr 24 mei
Grounds, Rotterdam

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met de release van haar eerste album ‘Develerle Yaşıyorum’ (2014) vestigde Gaye Su Akyol zichzelf als een van Turkije's meest meeslepende jonge stemmen in de alternatieve rockscene. Haar werk als singer-songwriter, producer en audio/visueel conceptualist navigeert door het verleden, het heden en de onbeschreven toekomst. Akyol groeide op in wereldstad Istanbul en luisterde zowel naar het Anatolische muziekicoon Selda Bağcan als Kurt Cobain, Gaye's muziek vanaf het allereerste begin globaal in concept en lokaal in geest en nuance was. Na de wijdverspreide lovende kritieken voor ‘Hologram İmparatorluğu’ (2016) reisden Gaye en haar band maandenlang op en neer door Turkije, Europa en het Midden-Oosten om met het publiek een levendige mix te delen van met raki doorspekte traditionele ballads, futuristische surf en post-punk. Sterk geïnspireerd door de Turkse artiesten van de sixties en seventies, staan vrijheid en strijdbaarheid centraal in haar psychedelische protestmuziek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Grounds in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Grounds in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gaye Su Akyol in Grounds plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Gaye Su Akyol

Foto Gaye Su Akyol te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Gaye Su Akyol te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Gaye Su Akyol te Valkhof Festival 2017 Foto Gaye Su Akyol te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Gaye Su Akyol te Valkhof Festival 2017 Foto Gaye Su Akyol te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 11 foto's van Gaye Su Akyol

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws