concert: Nevenproject in Grenswerk op DONDERDAG 23 MEI 2024

DO.
23 MEI
NEVENPROJECT Grote zaal, 20:00 uur Grenswerk, Venlo
2024
Hoofdprogramma Nevenproject
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nevenproject in Grenswerk
Tickets Nevenproject:
Weet waar je koopt!
do 23 mei
Grenswerk, Venlo
€ 18,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Familie kies je niet, die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject, het nieuwe project van Rowwen Hèze-zanger Jack Poels, is een loepzuiver schot in de roos.

In de band: neef John van rock ’n rollband De Woeste op gitaar en neef Sander die al tientallen jaren op het podium staat op bas. Drummer Jules, oud-lid van The Hummingbirds, is officieel geen familie en wordt daarom tot achter, achter, achterneef gedoopt. Hij tekende samen met Jack Poels voor de opnames, de mix en de productie. In de muziek grijpen de mannen terug naar de hardrock van de jaren zeventig en tachtig. Een vleugje Thin Lizzy, een snufje ZZ Top en een scheutje Creedence Clearwater, afgetopt met een flinke toef Grandaddy.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Grenswerk in Venlo. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Grenswerk in Venlo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nevenproject in Grenswerk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws